Våra tjänster

Vi arbetar med socialt arbete som inriktar sig mot barn och unga. I vissa fall även deras föräldrar. Vi täcker stora delar av socialtjänstens behov inom sociala tjänster. Vi erbjuder till exempel konsulentstödd familjehemsvård, öppenvårdsinsatser, stödboenden samt behandlingshem. Vi täcker större delen av socialtjänstens behov. Vi erbjuder till exempel konsulentstödd familjehemsvård, öppenvårdsinsatser, stödboenden samt behandlingshem.

Bild på far och dotter som har robotkostymer på sig

Systematiskt arbete

Sociallux jobbar med systematisk uppföljning på individuell nivå, verksamhetsnivå samt nationell nivå. Detta är nyckeln för att förbättra och utveckla våra verksamheter. Vi har upprättade kvalitetsledningssystem i alla våra verksamheter och jobbar fortlöpande med dessa för att kvalitetssäkra våra verksamheter. Vi har många ramavtal kring våra olika tjänster och mycket goda referenser.

Just nu har vi en ledig plats på HVB Bryggan. HVB Lugnet och HVB Lyktan är fullbelagda. Vill du ställa klient på kö vänligen kontakta föreståndare, kontaktuppgifter finner ni under fliken kontakta ossJust nu har vi en ledig plats på HVB Bryggan. HVB Lugnet och HVB Lyktan är fullbelagda. Vill du ställa klient på kö vänligen kontakta föreståndare, kontaktuppgifter finner ni under fliken kontakta oss.