Moderna, erfarna och familjära

Vi ger aldrig upp för att du som individ ska lyckas

Sociallux söker just nu familjer som vill jobba som jourhem inom Stockholms län, detta då Sociallux tilldelats ramavtal med Stockholm stad med rangordning tre. Kontakta oss nu!

Välkommen till Sociallux

Noggrannhet på era premisser

Vi på Sociallux arbetar utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt och erbjuder en heltäckande helhetslösning utifrån kundens och klientens behov. Vårt mål är att uppdragsgivaren ska kunna få sitt behov tillgodosett mycket skyndsamt och vi är flexibla i alla våra lösningar. För Socialtjänsten är vårt mål att alltid ha kompetenta och erfarna uppdragstagare för de uppdrag vi får - vare sig det gäller ett kvalificerat kontaktmannaskap eller ett jourhem. Vårt mål är att ge en kvalitativ helhetslösning för att underlätta för uppdragsgivaren!

Nyheter

Glad påsk!

2020-04-09

Vill vi på Sociallux önska alla våra kunder, familjer, barn och unga samt medarbetare. Hoppas ni får lite firande trots dessa Coronatider. Och kom ihåg att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i alla lägen!

Samhällsinsats m a a Coronaviruset

2020-03-18

Idag har Sociallux valt att donerat handsprit till intensiven samt till barnakuten på Karolinska sjukhuset samt Danderyds sjukhus. Vi måste alla hjälpas åt i dessa tuffa tider och värna om den sjukvårdspersonal som jobbar och sliter för att ta hand om alla drabbade. Vi kommer fortsätta dela ut handsprit till de olika sjukhusen i Stockholms län och i Uppsala kommun.

Information - Corona

2020-03-18

Sociallux har bevakat all information om Corona noggrant. Det första beslut som tagits är att inga möten kommer att hållas fysiskt. Möten hålls numera via videosamtal eller telefonmöten. Vid minsta tecken på de olika symptomen ska man hålla sig hemma i enlighet med de rekommendationer som 1177 har. För att veta fler detaljer om hur vi hanterar detta i respektive verksamhet kan ni kontakta Nesrin Taher på 0723309700. Önskar er alla en god hälsa! Vi uppdaterar kontinuerligt kring vår hantering av Corona.

Äntligen ramavtal med kunder vi samarbetat med länge!

2020-02-24

Vårt samarbete med Ekerö sträcker sig långt tillbaka. Det var en av våra första kunder och äntligen kommer vi skriva ramavtal kring familjehemsvård, stödboende, Hvb Lugnet och Hvb Lyktan! Ser framemot ytterligare år av samarbete med er.

Ramavtal för Hvb och stödboende med Sthlm stad

2020-02-22

Äntligen är ramavtalet undertecknat. Blev en längre väntan efter tilldelningsbeslutet pga en överklagandeprocess. Vi ser framemot detta samarbete som sträcker sig till fjorton stadsdelar.

Ramavtal för HVB!

2020-01-30

Under veckan har Sociallux tilldelats ramavtal med ännu fler kommuner i landet. Listan för ramavtal är uppdaterad och ni är välkomna med era förfrågningar. De nya kommunerna är Åtvidaberg, Eskilstuna, Katrineholm, Strängnäs, Vingåker, Flen, Nyköping, Oxelösund, Gnesta och Trosa. Vi ser framemot att samarbeta med dessa nya kunder. Kika gärna in och läs om våra tre HVB-hem under fliken våra tjänster.

Aktuellt om Corona/Covid-19

Sociallux följer noga situationen med Coronaviruset i Sverige och har vidtagit en rad åtgärder med anledning av situationen. Vi har en väl utbyggd organisation och beredskap för kriser som detta. En pandemiplan är upprättad och riskbedömningar samt analyser görs dagligen. Sociallux har tillsvidare ställt in alla fysiska möten och satt stopp för besök på våra HVB-hem. För våra verksamheter innebär det dessutom att alla våra medarbetare ska vara extra vaksamma på symtom och inte gå till arbetet om man har symtom såsom hosta, feber eller svårigheter med andningen.

Läs mer om hur vi arbetar kring Corona/Covid-19

 Jour: 08-630 00 10   Kontaktpersoner